Central Middle School Renovations and New Fieldhouse - ABHA Architects
PROJECT DESCRIPTION

The Fieldhouse project is a replacement facility for the free-standing school gymnasium, which doubled as a community athletic center. The 21,000 square foot brick and stone Fieldhouse is detailed to recall the original gymnasium structure, and be of a scale sensitive to the character of the surrounding residential neighborhood. The auditorium renovation returns this local landmark to its original condition, while updating all interior furnishings, finishes and systems. State of the art theatrical lighting and sound systems provide flexibility for the varied school and community productions. New solid wood wainscoting and a proscenium arch are detailed in an historic style to compliment the period of the building.